Αυτη τη τεμπελοτυροπιτα τη φτιάχνω πολύ συχνά για κολατσιό για να παίρνει η μικρή στο σχολείο!Δεν υπάρχει πιτσιρίκι που να μη τη τρώει!!!!!!!
Υλικα
600 γρ φετα
4 αυγά,
1/2 λίτρο γάλα,
200 γρ (1 κεσεδάκι δηλ) γιαούρτι στραγγιστό,
ενάμιση κεσέ του γιαουρτιού αλεύρι,
πιπέρι
1/2 κεσέ τριμμένη φρυγανιά.
λίγο μοσχοκαρυδο
100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
600 γρ φετα
4 αυγά,
1/2 λίτρο γάλα,
200 γρ (1 κεσεδάκι δηλ) γιαούρτι στραγγιστό,
ενάμιση κεσέ του γιαουρτιού αλεύρι,
πιπέρι
1/2 κεσέ τριμμένη φρυγανιά.
λίγο μοσχοκαρυδο
100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
Εκτέλεση
Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί,
το πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά.
χτυπαμε τα αυγα,προσθέτουμε το γιαουρτι,το,γαλα το πιπερι,το βουτυρο λιωμενο τη φετα,το μοσχοκαρυδο,το αλευρι το πιπερι και το αλατι.
Απλώνουμε το μείγμα και τέλος ρίχνουμε λίγο λαδάκι η βούτυρο στην επιφάνεια και τριμμένη .φρυγανια.
Ψήνεται στους 180 για 45΄περίπου.
Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί,
το πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά.
χτυπαμε τα αυγα,προσθέτουμε το γιαουρτι,το,γαλα το πιπερι,το βουτυρο λιωμενο τη φετα,το μοσχοκαρυδο,το αλευρι το πιπερι και το αλατι.
Απλώνουμε το μείγμα και τέλος ρίχνουμε λίγο λαδάκι η βούτυρο στην επιφάνεια και τριμμένη .φρυγανια.
Ψήνεται στους 180 για 45΄περίπου.
Αλάτακι εγω δε βαζω εσεις εαν θελετε προσθεστε ελαχιστο .Tου πάνε πολύ και οι κοκκινες πιπεριες!!!
ΠΗΓΗ:newsredder.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου